Bloemen in tuin

Referenties

Foto's

Testimonials

Beste I.D. Kunststoffen team,

Afgelopen week heb ik een overkapping bij u opgehaald. Een week eerder bij u besteld nadat ik eerst bij de concurrent in onderhandeling was. Waarom ik bij uw bedrijf uiteindelijk na kortstondig overleg de order geplaatst heb, wil ik u graag even mededelen. Tevens wil ik melden dat de overkapping amper een week later na de bestelling reeds geplaatst is door mij zelf. Ook wil ik graag aangeven dat zaken doen met uw bedrijf een aanrader is.

De pluspunten:

 • Zeer vriendelijk te woord gestaan met tevens een behoorlijk technisch inzicht in de gehele materie door Marleen.
 • Snel tot een akkoord kunnen komen (zelfs met een gierige Hollander als ik ben).
 • Supersnelle levering.
 • Kwaliteit en stabiliteit (aantoonbaar) van de materialen super.
 • Echt maar dan ook echt geheel compleet.
 • Gehele overkapping in de vorm van een bouwkit met stuklijst.
 • Elk deeltje ingepakt in een beschermfolie.
 • De pasvorm conform de opgegeven maten op de tiende millimeter nauwkeurig.
 • De rubbers reeds bewerkt met een glijmiddel zodat monteren een fluitje van een cent was.
 • Duidelijke handleiding aanwezig mits überhaupt noodzakelijk (voor de minder handige d.h.z).
 • Super led verlichtingsset met dimmer en afstandbediening als optie.
 • De geboorde gaten voor de ledjes netjes gecentreerd, exacte maatvoering en zonder krassen.
 • Ik heb het pakket zelf afgehaald, waarbij ik super geholpen werd door een zeer vriendelijke en meedenkende medewerker op het magazijn, helaas heb ik zijn naam gemist.

De minpunten:
Heb ik niet kunnen vinden, een echte aanrader dus.

Met grote dank
Hub Hannemann te Kerkrade (NL)

Beste

De overkapping die we afgehaald hebben bij jullie, is in 2 dagen geplaatst en alles was in orde. Wij danken u voor de goede uitleg zodanig dat mijn man, die dat nog nooit gedaan heeft alles perfect heeft kunnen afwerken. Het heeft zeker de moeite geloond om dat in de Limburg te bestellen. We zijn zeer tevreden.

Met vriendelijke groeten,
Sonja en Marcel

Ok effe doorgeven dat hij staat en wij beide zeer tevreden zijn over de kwaliteit en bouwgemak!
Hier wat fotos deze mag mag u gebruiken voor op uw website.

mvg
Schuurbiers - Heerlen

Beste Kristin,

Langs deze weg wil ik je laten weten, dat de overkapping inmiddels geinstalleerd is en perfect staat. Wat jullie geleverd hebben, was conform mijn opgave keurig op maat geleverd en compleet. De mailwisseling en bezoek aan de showroom voorafgaande aan de aankoop was plezierig. Ook de behulpzaamheid tijdens het afhalen met het beladen van de aanhangwagen (alles bij elkaar een heel pakket) wil ik niet onvermeld laten. Hartelijk dank voor het meedenken naar de definitieve oplossing en de afhandeling.

We genieten nu dagelijks onder de overkapping en zitten veel meer buiten. Eigenlijk hadden wij deze aankoop al jaren eerder moeten doen, merken we nu......Lach met open mond

Bijgaand een foto van het resultaat. Het staat jullie vrij om deze te gebruiken.

Hartelijke groet,
Betty & Richard Zwarts
Wijk en Aalburg (Nederland)

Beste ID Kunststoffen medewerker,

Wij willen jullie bedanken voor de prima service en duidelijke uitleg over het aanschaffen en plaatsen van een carpoort van jullie bedrijf. Het eerste contact was direct heel positief en helder. Voor ons stond direct vast dat we met jullie verder wilden. Goede en duidelijke uitleg over plaatsing en prijzen. We wilden graag een carpoort van 14 meter bij 4 meter, niet echt een kleintje. Geen probleem, alles kan bij ons. Goed en volgens afspraak geleverd door een zeer behulpzame en vriendelijke medewerker. Het resultaat mag er zijn, door de lengte geen eenvoudige klus maar alles klopte.

Dus bedankt en helemaal top dat we op jullie home page te zien zijn.

Met vriendelijke groeten,
Chris en Conny Berends Spaubeek Nederland

Het was alleszins de moeite waard om zo'n twee maanden geleden naar Maasmechelen af te reizen. Wij hebben bij jullie onze overkapping gekocht, hij is gebracht en wij hebben hem geplaatst ! Een "plaatje" mogen wij gerust zeggen. Tegen iedereen die ons bezoekt vertellen we dan ook graag waar "onze trots" vandaan komt.

Het vragen formulier zullen met al onze POSITIEVE bevindingen nog invullen en opsturen. Uw werk was grandioos maar zoals je op de foto's kunt zien hebben wij er een compleet plaatje van gemaakt. Bijgaand een aantal foto's die u desgewenst mag gebruiken voor reclame doeleinden.

Groetjes en mogelijk tot ziens
(Anja en Anton Verblackt)

In bijlage nog enkele foto's van de overkapping die we gezet hebben.
Bedankt nog eens voor de zeer goede service en de perfecte uitvoering van de gevraagde maten…

Groetjes
(familie Simons Castro)

“Daar ik al eerder een bestelling heb gedaan van een overkapping en deze HEEL NAAR ONZE TEVREDENHEID IS, zou ik graag van U een prijslijst willen ontvangen”

(L. Van Zijl - Roermond)

Ik heb jaren geleden een terras overkapping bij jullie gekocht en nog steeds super tevreden. Nu ben ik laatst in de Maasmechelen geweest en zag door de etalage dat er een mooie afwerkingslijst zit op de dakgoot (rond). Is het mogelijk dat zo'n lijst ook op mijn afdak geplaatst kan worden ?

(H. Smeets - Geleen)

Hierbij stuur ik zoals gevraagd enkele fotos van mijn recent geplaatste overkapping. Nogmaals bedankt voor de nodige informatie en perfect geleverd maatwerk. Hopelijk kan ik u hiermee van dienst zijn en graag zou ik uw bevindingen van deze pergola willen horen.

(Jimmy Hoes - Tessenderlo)

Geachte,

Na uw levering heeft het voor ons toch nog enige tijd geduurd voor we werkelijk aan de plaatsing begonnen van het afdak. Uw bijgeleverde brief waarin ik mijn tevredenheid kon laten blijken is verloren gegaan. Daarom stuur ik u deze mail. Wij zijn zeer tevreden over uw product. Het is makkelijk te plaatsen met de handleiding erbij. Alles schuift perfect in elkaar en het monteren van de dichtingen ging ook als een fluitje van een cent. Het aansluiten van het gootstuk vergt wel wat denkwerk ( onder de paal door ) . Maar het uiteindelijk afgewerkt afdak oogt werkelijk schitterend.Zie bijlage ( u mag de foto's gebruiken op uw website als u wilt ) Nogmaals proficiat met uw product/afdak, prijs-kwaliteit is in orde. Mag ik 1 minpuntje meegeven? Er zat een knik in het muurprofiel van 7 meter, waarschijnlijk door transport maar daar is verder niets van te zien.

Een zeer tevreden klant,
Marcel Geerts uit Essen.

Vragenlijst naar tevredenheid : Datum levering van onze overkapping : 20/07/2006 Naam : Coenegracht Adres : Lindeboomstraat 94 - 3540 Herk-de-Stad

 • Klantvriendelijkheid : Zeer tevreden
 • Vakkennis verkoper : Zeer tevreden
 • Kwaliteit van de geleverde materialen : Zeer tevreden
 • Maatwerk van de geleverde materialen : Zeer tevreden
 • Prijs/Kwaliteit : Tevreden
 • Leveringstermijn : Zeer tevreden
 • Naservice : Zeer tevreden
 • Globale tevredenheid : Zeer tevreden

Wij zullen ID Kunststoffen zeker aanbevelen bij familie/vrienden … en hebben dit ondertussen ook al gedaan ook.

Met vriendelijke groeten,
Fam. Coenegracht uit Herk-De-Stad

Bijgaand mail ik een foto van de terrasoverkapping die ik het afgelopen weekend geplaats heb. Ik heb er geen probleem mee indien deze foto voor reclamedoeleinden gebruikt wordt.

Het evaluatieformulier stuur ik vandaag via de post.

Bedankt voor de goede service!
Groeten,
Bert Niesen uit Hoensbroek

We hebben de overkapping geplaatst en wij zijn hier zeer tevreden over op alle punten van de vragenlijst. In een dag hebben wij het geklaard. Daarom ook een foto daarvan in de bijlage.

Groetjes,
P. Nelissen - Arcen

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben afgelopen weekend de door jullie geleverde overkapping gezet. Het antwoordt formulier is onderweg, maar ik stuur U per mail het resultaat toe (foto).
Het is allemaal perfect verlopen!

M.vr.gr.
John Slots - Spaubeek

Hallo

In antwoord op uw vraag om eventueel foto's te sturen heb ik even een paar opname's gemaakt en als bijlage gedaan. Alles is zeer goed gegaan, bijgeleverde handleiding was zeer uitgebreid.

Groetjes
Fam. Gerits - Lanaken

Hallo I.D. Kunstoffen,

Ik heb vernomen uit jullie brief dat jullie graag een foto van het eindresultaat wilden hebben. Hier is hij dan, we zijn er gisteren met 3 man aanbegonnen en hem in 1 dag geplaatst. We zijn er heel blij mee, en we gaan zeker reclame voor jullie maken.

Bedankt voor de goede service.

Met vriendelijke groeten
Johan Donkers - Son en Breugel (Nederland)

Beste Mensen

Hier een afbeelding van de bij U gekochte overkapping.We zijn er erg blij mee en hebben gemerkt dat het vrij eenvoudig is deze te plaatsen (als je maar goed blijft meten). Ons huis heeft er zeker een meerwaarde door gekregen. Ook de bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik zal Uw bedrijf daarom ook zeer zeker bij vrienden, familie en kennissen aanbevelen.

met vriendelijke groet
Fam.van den Heuvel - Geldrop-Nederland

Goedemorgen dames en heren,

Hier volgen een drietal foto's van het door u geleverde en door ons zelf geplaatste afdak waar we zeer tevreden over zijn.

Groetjes,
Sjaak en Trudy Thijssen uit Swolgen Nederland.

Hoi,

Via deze weg laten wij U weten dat we zeer tevreden zijn met de overkapping. alles perfect snel en nettjes afgeleverd. Het materiaal was goed op maat gemaakt en via de tekening makkelijk te plaatsen. Wij kunnen de mensen aanraden om van u diensten gebruik te maken. Nogmaals bedankt.

mvg
Fam. Suylen uit Roermond (Nederland)

Hallo,

wij hebben afgelopen week de overkapping van jullie gekregen en deze vandaag geplaatst. Wij willen jullie laten weten dat dit goed is gegaan en dat wij zeer tevreden zijn over het resultaat. Als andere mensen ook een overkapping aan willen schaffen zullen wij jullie zeker aanbevelen.

groetjes en bedankt
John en Sandra Buis

Een goede morgen/middag Kristin,

We hebben afgelopen weekend de overkapping geplaatst, ik moet je zeggen het ging bijna vanzelf, jullie hadden er een duidelijke handleiding bij.
Kan ik een steunpaal ook apart bestellen en wat zijn hiervan de kosten?
Voor de rest een prima product en goed afgewerkt!!! Hier is over nagedacht!!! Heel erg bedankt voor de goede en snelle service

Met vriendelijke groet,
Bert Houwers - Nuth